Act Consult Expert SRL

Suntem un grup de profesionişti în domeniul contabilităţii, expertizei contabile, serviciilor de consultanță financiar-contabilă şi juridice.

Sediul nostru este in Sibiu pe strada Gheorghe Titeica, numarul 2.

Am câstigat o vastă experienţă în domeniu, oferind servicii profesionale de contabilitate, de calitate, adecvate afacerii partenerilor nostri. Dorim să contribuim la corecta informare a agenţilor economici asupra implicaţiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează şi la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

De asemenea, am integrat în cadrul grupului nostru personal activ si dinamic, pentru a obţine rezultatele cele mai bune pentru clienţii nostri şi pentru a crea o relaţie de lungă durată cu aceştia.

Prin serviciile oferite – personal propriu, colaboratori si parteneri permanenti, specializata si autorizata de organismele profesionale din Romania (CECCAR) furnizam solutii cuprinzatoare si relevante pentru toate problemele curente ale oricarei firme sau persoane implicate intr-un mediu de afaceri.

Daca doriti sa cereti o oferta de preturi, sau pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati. Lucrul acesta il puteti face din pagina Contact.

Haideti sa discutam