Act Consult Expert - Firma de contabilitate in Sibiu

Act Consult Expert SRL

Firma de contabilitate in Sibiu

Act Consult Expert este mai intai de toate un grup de profesionişti în domeniul contabilităţii, expertizei contabile, serviciilor de consultanță financiar-contabilă şi juridice.

Sediul societatii Act Consult Expert este in Sibiu pe strada Gheorghe Titeica, numarul 2.

In decurstul aniilor am câstigat o vastă experienţă în domeniu, oferind servicii profesionale de contabilitate, de calitate, adecvate afacerii partenerilor nostri. Dorim să contribuim la corecta informare a agenţilor economici asupra implicaţiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează şi la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

De asemenea, am integrat în cadrul grupului nostru personal activ si dinamic, pentru a obţine rezultatele cele mai bune pentru clienţii nostri şi pentru a crea o relaţie de lungă durată cu aceştia.

Prin serviciile oferite – personal propriu, colaboratori si parteneri permanenti, specializata si autorizata de organismele profesionale din Romania (CECCAR) furnizam solutii cuprinzatoare si relevante pentru toate problemele curente ale oricarei firme sau persoane implicate intr-un mediu de afaceri.

Daca doriti sa cereti o oferta de preturi, sau pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati; il puteti face din pagina Contact sau pe pagina de Facebook.

Servicii financiar-contabile complete

Serviciile oferite de Act Consult Exepert acopera o gama larga de necesitati pe care le prezinta o firma noua sau cu un istoric bine definit.

De la inregistrarea la Registrul Comertului si pana la rezolvarea problemelor de contabilitate si fiscale din cadrul unei firme, noi incercam sa va oferim cele mai bune servicii si cea mai eficienta colaborare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne spuneti cu ce va putem ajuta.

Haideti sa discutam